skip to Main Content
Anne Bagger
HVEM ER JEG

Du møder et menneske, som har været igennem flere forskellige terapiforløb og former.

Tankefeltterapi har været en af de terapiformer som har hjulpet mig selv bedst til at hele angst, sorg, tanker og smerter.

Jeg har arbejdet med mig selv, siden jeg var i 20’erne, og har uddannet mig igennem mange år. Senest som Certificeret Tankefeltterapeut og Metasundheds Terapeut hos Mygind Institute, spirituelt hos Krumme og som systemisk coach hos Mannaz. I 2024 glæder jeg mig til at kunne afslutte uddannelsen som Skandinavisk Traume- & Helingsterapeut.

Jeg ser det hele menneske, og arbejder intuitivt kombineret med alle de værktøjer jeg har tilegnet mig igennem årerne. Jeg er mor til to dejlige voksne børn, er gift med min søde mand Flemming og bor i Birkerød.

Du kan høre og se mere her i et interview, (husk at starte klippet forfra) som er lavet i samarbejde med KIP TV i sommeren 2022. Her får du et indblik i hvad tankefeltterapi er, og hvem jeg er.

ALT USAGT BINDER ENERGI!

Jeg tror på, at ”Alt usagt binder energi”. Min mission er, at du får forløst det usagte, så du kan få ro i hovedet, blive fredfyldt i hjertet og let i kroppen. Med respekt for dig, guides du væk fra fortrængning og hen til forløsning.

​Vi har alle en historie, og her finder vi ofte svar på vores måde at være i verden på. Når først vi har sat ord på og mærket kroppen, kan vi slippe gamle mønstre.

Anne Bagger
Anne Bagger - min hund
MIN FØLGESVEND

Hende her kan du ikke undgå at møde – hele familiens kæledægge – og hun får mig med ud i naturen.

Mit råd til dig.
Gå en tur ved vandet. Vandelementet hjælper dig på vej, hvis der er følelser, som du skal have klarhed over.

Stå eller sid ved vandet. Måske har du brug for at lukke øjnene og lytte til vandet eller kigge ned i vandet. Lad tankerne vandre og lyt til dit indre – her finder du svar og måske trøst. Tag dig god tid.

Ønsker dig en rigtig dejlig tur.

KONTAKT MIG VIA MAIL ELLER TELEFON
KONTAKT MIG VIA MAIL ELLER TELEFON
Back To Top