skip to Main Content
ER DET NOGET FOR MIG?

Du har fundet vej til denne side, fordi du har hørt om hvordan TFT og boost til livet har hjulpet andre. TFT er en simpel metode for behandling af b.la. fobier, traumer, angsttilstande, afhængighed, stress, sorg og flere fysiske problemer bl.a. smerter.

Måske har du relationer i dit liv som er svære. Med denne form for terapi, får du hjælp til at give slip på det, som tynger dig, så du kan føle dig mere fri og godt tilpas i relationen.

Du er den vigtigste i dit liv. Derfor arbejder vi grundlæggende med, hvad der giver dig et godt liv med plads til selvkærlighed.

DET BEGYNDER MED KÆRLIGHED OG ACCEPT AF DIG SELV – MED ALT DET DU ER

Hvis du er i tvivl, så læs her hvad andre oplever, eller skriv til mig, så finder vi ud af, om det er det rigtige for dig, eller om jeg kan guide dig i en anden retning, så du får den hjælp der passer til dig.

FRA SMERTE TIL STYRKE

“Jeg opsøgte Anne mere af nød end af lyst. Jeg havde hørt om tankefeltsterapi, men jeg troede ikke på det. Jeg havde dog desperat brug for hjælp og overvandt derfor mine fordomme.

Mit problem var angsten for at miste. Det er sikkert noget, alle kæmper med, men for mig var det en smerte, der rev, sled og bed i mit hjerte, forstærket af at jeg var blevet forelsket. Det gjorde så ondt, at jeg havde lyst til at bryde forholdet for at slippe for smerten, men som flere så sandt sagde til mig, ville den bare komme igen, hver gang jeg elsker intenst.

Derfor kom jeg i tankefeltsterapi hos Anne.

Jeg vidste ikke, hvad det indebar og forsøgte at give mig hen, selv om jeg synes, hendes små bank og mange gentagelser var underlige. Men jeg overgav mig, for ret hurtigt rykkede samtalen fra mit nye forhold til gammel smerte især i forholdet til min mor, som jeg altid har følt mig svigtet og aldrig elsket af.

Første session var på grund af konfrontationen med gamle sår lidt overrumplende, men jeg havde en kæmpe indre fred, da jeg kom hjem og derfor mod på næste besøg. Nu mere åben.

Anne Bagger - Sol

Anden omgang i tankefeltsterapi føltes næsten som at gå igennem en portal til fortiden. Anne støttede mig igennem et smertefuldt minde og guidede mig til at redefinere det i processen.

Det lyder virkelig mærkeligt, og det var det også. Det var ikke særlig rart, men det gjorde det ekstremt tydeligt for mig, hvorfra mine sjælesår kom, og at tiden var inde til at hele dem.

Den tredje gang hos Anne var magisk. Jeg husker ikke begyndelsen, men undervejs voksede et lys i mig, jeg nok altid har haft, men som jeg havde glemt og gemt et sted på livets vej.

Pludselig kunne jeg mærke det inde i mig som en urkraft, der udsprang fra mit bryst og spredte sig til hele min krop. Jeg følte, jeg var ét stort felt af lys og deraf en kæmpe kraft. Det var en magisk oplevelse, som jeg ikke selv helt forstår, men den gjorde en forskel for mig. Anne fik mig på rette vej, så i dag er det lyset og ikke angsten, der styrer mig og mine valg.

Terapiformen er en individuel rejse indad, som alle nok vil opleve forskellig, men både Anne og tankefeltsterapi har i dag min dybeste respekt på grund af den hurtige og positive effekt.”

FRA TUNGSIND TIL LETHED

“Har i snart 30 år lidt af angst og tungsind.

Har ved flere lejligheder haft kontakt til psykiater og psykolog som har givet mig redskaber til at håndtere hverdagen.

Mødet med Anne har dog været et helt anderledes forløb. Her har jeg ikke skullet dissikere og analysere i en lang og drøj proces. Anne formår – med sin person og sit væsen – at skabe et meget behageligt og trygt rum, hvor hun med sikker hånd har guidet mig ind i en indre rejse.

“Kroppen husker”

Med den nærmest hypnotiserende “tappen” på hånden og Annes meget fine observationer og vejledninger er jeg – efter kun tre sessioner – kommet et ny sted hen. En gryende indre lethed og glæde har været den umiddelbare effekt, som allerede indfandt sig når jeg gik derfra efter endt session.

I hverdagen anvender jeg af og til nogle få og simple teknikker som kan guide mig lidt væk fra de gamle “automatreaktioner”, min krop og mit sind har anvendt i alt for lang tid.

Meget glad og overrasket over forløbet.

Havde aldrig hørt om TFT, men mødte Anne, tog springet, og gav det en chance. Tak!”

MIN DATTER FØLTE SIG ENSOM - MOR OG DATTER FORTÆLLER OM DERES OPLEVELSE
Mor:

Min 21 årige datter har altid haft et lyst sind, nem til latter – og med en skøn komisk humor,
som får mig til at knække af grin.

Og netop derfor var kontrasten så overvældende, for mig som mor, at se hende, stille og
roligt og dag for dag blive mere trist – for til sidst, at bløde psykisk og ligge i fosterstilling.

Det handlede om flere venskabelige svigt, i en lang periode – og som gang på gang viste sin
egoistiske side, hvor hun blandt mange andre ting – også blev fravalgt.

“Mor, jeg føler mig ensom”

Ingen forældre vil høre sit barn sige det

Heldigvis delte hun sine tanker med mig, som vi endevendte og analyserede. Jeg prøvede at
løfte hende med alt hvad jeg kunne. Til sidst var der ingen ord fra mig, som hjalp.

Jeg ringede til Anne, med min datters accept. Efter 1.samtale hos Anne viste hun synlig
forbedring. Efter 4. samtale vil jeg sammenligne min datter med køerne som kommer på
græs, efter en lang vinter i stalden.

Så derfor, en stor tak, taknemmelighed og anbefaling til Anne. Hun er fantastisk og min
datter ELSKER hende.

Datter:

Jeg kom til Anne – både med hjertesorger, og en følelse af svigt i min omgangskreds som fyldte så meget, at det påvirkede hele min krop. Jeg har aldrig været så trist.

Første gang jeg prøvede TFT følte jeg, at det var grænseoverskridende, men jeg prøvede, så godt jeg kunne, at give slip på mig selv og blev hurtigt tryg i Annes selskab.

Vi lavede øvelser der havde fokus på, hvor de følelser der tynger dig, sidder i din krop, og hvordan de føles og ser ud.

Der skete ting i kroppen, som jeg aldrig har følt før, hvor jeg kom så tæt på mine følelser, at hele kroppen snurrede -og jeg nærmest følte mig beruset. Jeg gik derfra med en lettelse og frisk energi i kroppen.

Efter nogle sessioner skete der et skift i mine tanker, og jeg følte mig mere og mere som mig selv igen.

Lige meget hvad du går og døjer med i hverdagen, tager Anne dig i hånden og skaber et trygt rum, hvor du bliver taget seriøst.

Det tog mig fire sessioner at komme på benene igen, og jeg har taget Annes øvelser med mig i min hverdag.

Min største anbefaling til alle, og især unge kvinder, der går og døjer med hjertesorger, svigt, eller presset man føler som ung.

Anne Bagger - Giv Slip
AT GIVE SLIP

“Jeg begyndte at få TFT hos Anne, fordi jeg havde brug for at geare ned og finde ro.

Til første behandling fik Anne mig til, at mærke og huske helt gamle og for længst hengemte følelser og situationer i mit liv, og derefter at sætte ord på det jeg oplevede.

Alt imens min krop og mine tanker tog turen ned af memory Lane, vedblev Anne blidt og nænsomt, at ”banke” på forskellige steder på min krop. Koblingen af at fremkalde gammelt materiale, ved mildt at ”banke” dem frem i kroppens hukommelse, samtidig med at blive opfordret til at sætte ord på, gav mig en øjeblikkelig følelse af, at være forbundet med min krop, og fik mig til at finde den ro jeg var kommet for at få.

Det var ret magisk.

Jeg føler der var noget jeg gav slip på i det rum.

Jeg ved ikke præcist hvad det var, men jeg kan mærke, at jeg er blevet lettere efter de tre behandlinger jeg fik.

Jeg kan varmt anbefale andre at få TFT behandlinger hos Anne, fordi det er en form for behandling, der går bag om tankerne og derhen hvor vi ikke kan regne den ud, men bare må overgive os.

Jeg oplevede det som meget stressdæmpende at slippe kontrollen og mærke, at jeg var støttet hele vejen. Og fordi Anne skaber så godt et terapirum, så det var trygt at give slip og lade mig inspirere nye steder hen i mig selv.”.

ER DET NOGET FOR DIG?

“Alt er tilladt hos Anne – der er ingen skyld og skam”

“Jeg troede ikke jeg kunne komme ned i kroppen, men det kunne jeg……”

“Det handler ikke om, hvad dem omkring mig gjorde, det handler om hvordan jeg oplevede det”

TILLID TIL LIVET

“Anne er virkelig dygtig og arbejder meget seriøs. Jeg fik til opgave at lave en blindtegning af min hånd. Anne talte derefter ud fra min tegning. Alt hvad hun sagde ramte bare så godt og gav rigtig god mening. Jeg følte virkelig at Anne så mig lige der hvor jeg stod i livet.

Efter bare en session med blindtegning og kortlæsning kan jeg mærke en forskel. Jeg har fået mere ro i hovedet og begyndt at have tillid til, at livet vil mig det godt. Jeg vil til hver en tid anbefale Anne til andre.”

Klient "L" efter online session

FRED I HJERTET OG LET I KROPPEN

Jeg føler mig SÅ meget lettere og gladere. Jeg var ikke bevidst om, jeg rendte rundt og bar på så tunge traumer stadig efter så mange års terapi forskellige steder. Jeg har underkendt hvor vigtigt det er at få kroppen med, og jeg vidste ikke, det ville være så virkningsfyldt med dine metoder. Jeg har gået til meget samtaleterapi, og selvom det til dels har hjulpet, så har du formået at løse problemer på en 3. del eller 4. del af tiden og meget mere i dybden/grundigt.

Det er tydeligt, hvor meget du gør dig umage og at tid ikke er en faktor hos dig. Man føler sig bare så godt tilpas, og fordømmelse, skam, pres, skyld osv. findes ikke hos dig og i dit rum.

Klient "S" efter tre sessioner

AT MÆRKE EN FORSKEL

“Hun er så dygtig, at min sædvanlige terapeut, jeg gik hos, afsluttede mit forløb. Alle omkring mig mærkede en forskel allerede efter 1. gang jeg var hos Anne”

Klient efter tre sessioner

AFHÆNGIGHED

“Jeg kom til Anne for at slippe min afhængighed af nikotintyggegummi, som havde erstattet mine cigaretter ni måneder tidligere. På blot en session blev jeg guidet til at slippe min afhængighed ved hjælp af sætninger og banken forskellige steder på kroppen. Der var både plads til grin og alvor under sessionen.”

Jeg har været fri af min afhængighed siden :-)

Klient "A" efter en session

RO I HOVEDET

“Din metode er dejlig, klar, nænsom og uproblematisk. På intet tidspunkt følte jeg, at du var ‘for meget’. Du er god til at holde fast og gentage det jeg skulle koncentrere mig om. Jeg blev ikke i tvivl om, hvad det var vi arbejdede på”

Klient "I" efter tre sessioner
KONTAKT MIG VIA MAIL ELLER TELEFON
KONTAKT MIG VIA MAIL ELLER TELEFON
Back To Top